Toepassingen

Combinatie Mauritz boomkwekerijen is gevestigd in het dorp Opheusden in de Betuwe tussen de 2 rivieren rijn en waal.

Opheusden is een dorp wat ligt op vruchtbare oude stroomruggronden, hierdoor kweekt men in dit gebied al eeuwenlang bomen. Deze uitermate geschikte rivierklei is een fantastische bodem voor onze bomen. De rivierklei heeft een mooie eigenschap dat het goed water en voedingsstoffen vasthoudt en aan zich bindt.

De boomkwekerij in Opheusden is in de loop der jaren uitgegroeid tot zo’n 1800 hectare. Wij beslaan zo’n 10% van het totaal areaal en leveren het grootste assortiment laanbomen in Opheusden zowel uit de vollegrond als in container.

Veel van onze klanten hebben inmiddels hun weg naar ons gevonden en samen maken we de wereld steeds een stukje groener. Lees hier meer over de geschiedenis van onze boomkwekerij.

De bomen uit de boomkwekerij van Combinatie Mauritz uit Opheusden vinden hun weg naar heel Europa en ver daarbuiten. We bieden onze klanten een totaallevering aan waarbij ze heesters, haagplanten, coniferen, bloembollen of andere groenproducten direct bij onze bomen mee kunnen bestellen.

D Cont (19)

Meer informatie?

Door de jarenlange ervaringen van onze vakspecialisten weten we als geen andere hoe we een mooi, sterk en gezond product kunnen kweken. Graag adviseren we onze klanten, veelal groen professionals in hun keuze naar de toepassing van de beplanting zoals o.a. vorm, bloei, kleur, biodiversiteit en ecologische waarde.

Wilt u meer informatie omtrent u beplantingsplan of heeft u vragen over welk soort op welke plaats het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op door een email te sturen naar: info@combinatiemauritz.nl of door te bellen naar 0488-441501.

Liever een bezoek aan onze boomkwekerij? Ook dat is mogelijk! Op afspraak heten we u van harte welkom aan de lakemondsestraat 2a in Opheusden

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de Combinatie Mauritz bezoeken ?

U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken en met eigen ogen te zien hoe de Combinatie Mauritz bomen kweekt