Boomkwekerij Opheusden

Boomkwekerij Combinatie Mauritz is gevestigd in het Betuwse dorp Opheusden, tussen de Nederijn en de Waal.

Opheusden is een dorp dat op vruchtbare oude stroomruggronden ligt. Hierdoor kweekt men in dit gebied al eeuwenlang bomen. De uitermate geschikte rivierklei is een fantastische bodem voor onze bomen. De rivierklei heeft de mooie eigenschap dat het goed water en voedingsstoffen vasthoudt en aan zich bindt.

Boomkwekerijen in Opheusden beslaan zo'n achttienhonderd hectare. Wij kweken op zo’n tien procent van het totale areaal en leveren het grootste assortiment laanbomen in Opheusden, zowel uit de vollegrond als in container.

Veel van onze klanten hebben inmiddels hun weg naar ons gevonden en samen maken we de wereld steeds een stukje groener. Lees hier meer over de geschiedenis van onze boomkwekerij.

De bomen uit de boomkwekerij van Combinatie Mauritz uit Opheusden vinden hun weg naar heel Europa en ver daarbuiten. We bieden onze klanten een totaallevering aan waarbij ze heesters, haagplanten, coniferen, bloembollen of andere groenproducten direct bij onze bomen mee kunnen bestellen.

boomkwekerij-opheusden

Meer informatie?

Door de jarenlange ervaring van onze vakspecialisten weten we als geen ander hoe we een mooi, sterk en gezond product kunnen kweken. Graag adviseren we onze klanten, veelal groenprofessionals, in hun keuze naar de toepassing van de beplanting, zoals onder andere vorm, bloei, kleur, biodiversiteit en ecologische waarde.

Wilt u meer informatie omtrent uw beplantingsplan of heeft u vragen over welke soort op welke plaats het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@combinatiemauritz.nl of door te bellen naar 0488-441501.

Liever een bezoek brengen aan onze boomkwekerij? Ook dat is mogelijk! Op afspraak heten we u van harte welkom aan de Lakemondsestraat 2a in Opheusden. Link naar google maps

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de Combinatie Mauritz bezoeken ?

U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken en met eigen ogen te zien hoe de Combinatie Mauritz bomen kweekt